blank
Halder d.o.o.
language_tab_left Slovenščina language_tab_right
Iskanje:
custom_win_tlblankcustom_win_tr
blank
Podpora
 •  Zastopstva
 •  Katalogi
Politika varstva osebnih podatkov
Politika varstva osebnih podatkov
1. UPRAVLJAVEC 
Uradno ime podjetja: Halder d.o.o.
Sedež podjetja: Miklavška cesta 50, 2311 Hoče 

2. UPORABA, OBSEG IN NAMEN HRANJENJA IN OBDELAVE
Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene ohranjevanja stika s strankami, tržnega obveščanja prek elektronske pošte, pospeševanja prodaje, profiliranja strank s ciljem prilagojene ponudbe vsebin in izdelkov strankam v elektronski pošti in na spletnih straneh. Ob poslanih elektronskih sporočilih si zabeležimo prikaze na strani posameznikovih prejetih sporočil in klike na povezave v prejetih sporočilih. Za boljšo in bolj usmerjeno ponudbo ter prilagajanje nadaljnjih sporočil zabeležene podatke avtomatsko obdelamo, analiziramo, profiliramo ter ocenjujemo zainteresiranost naših strank za poslana sporočila. Na osnovi zabeleženih podatkov in ustvarjenih profilov ne izvajamo avtomatiziranega sprejemanja odločitev.
Za namen obveščanja z pošto in elektronsko pošto hranimo: 
- naslov elektronske pošte,
- naziv organizacije,
- naslov
- ime, 
- priimek.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena.
Osebne podatke uporabljajo naši naslednji oddelki:
- Prodaja,
- Marketing,
- Notranja prodaja
- Servis,
- Vodstvo.


3. OBDOBJE HRAMBE
Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.
V kolikor bi v našem podjetju prenehali zgoraj opisani nameni, zaradi katerih hranimo in obdelujemo osebne podatke, bomo zbirke podatkov, katerih namen je prenehal, nemudoma učinkovito in trajno izbrisali.


4. PRAVICE POSAMEZNIKA
Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva
- vpogled,
- popravek,
- popoln izbris,
- prekinitev obdelave in hranjenja oz. preklic soglasja za obdelavo in hranjenje, ne da bi to vplivalo na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve oz. soglasja izvajala do njegovega preklica.

V primeru, da bi v našem podjetju želeli nadalje obdelovati osebne podatke za namen, ki ni namen, za katerega so bili osebni podatki zbrani, bomo posamezniku pred tako nadaljnjo obdelavo podatkov zagotovili informacije o tem drugem namenu in vse nadaljnje relevantne informacije, kot so podane v temu dokumentu. 

Vsak posameznik lahko v primeru, da meni, da so mu z naše strani kakorkoli kršene pravice z naslova varstva njegovih osebnih podatkov, kadarkoli poda pritožbo pri nadzornemu organu - Informacijskemu pooblaščencu v Republiki Sloveniji: 
Republika Slovenija, Informacijski pooblaščenec, Zaloška 59, 1000 Ljubljana, https://www.ip-rs.si

Storili bomo vse, kar je v naši moči, da posamezniku pomagamo pri uveljavljanju svojih pravic. 
blank
custom_win_blblankcustom_win_br
2010 Copyright © Halder d.o.o.
Pravno obvestilo Pogoji poslovanja Facebook You Tube BlogSpot Linkedin
RoLAN rešitve
banner
banner
banner
banner
banner