blank
Halder d.o.o.
language_tab_left Slovenščina language_tab_right
Iskanje:
custom_win_tlblankcustom_win_tr
blank
e-Novice
 •  Novosti
 •  Sejmi
 •  Novitete
Zadnih 10 e-Novic
 •  EURO BLECH 2016
BESSEY vpenjala za varilne mize -20%
2014-12-09 08:12:02
blank
BESSEY - Inovacije, ki olajšajo varjenje
Vpenjala za pritrjevanje obdelovancev na varilnih mizah

Svoje izkušnje smo prenesli na varilne mize

20 % POPUST


na vse izdelke v katalogu
»varilni pripomočki« samo v mesecu DECEMBRU


 
Zahvaljujoč dolgoletnim izkušnjam naših razvijalcev in nenehnemu stiku z strankami, v podjetju BESSEY intenzivo pristopanjo reševanju problemov. Rezultat tega so vpenjalna in rezilna orodja, ki so v skladu z njihovim osnovnim principom: “BESSEY. Preprosto boljše.” S preko 1.600 izdelki, BESSEY sedaj ponuja izjemno široko paleto izdelkov namenjenim specialnim potrebam.
BESSEY je sedaj prenesel svoje izkušnje z vpenjalnimi orodji, ki so jih nabirali dolga desetletja, v razvoj svojih novih vpenjalnih elementov za varilne mize s sistemom lukenj 28 mm. Ponujajo obsežno serijo praktičnih pripomočkov, različnih namembnosti, vse v cilju olajšati vsakdanje delo svojih strank. Vse elemente lahko integrirate na mizo brez uporabe pripomočkov, kar jih naredi izredno udobne, varne in natančne za različna opravila. Prepričajte se sami!

NOVO: Vpenjalni elementi za varilne mize.

Varnejše varjenje s specialisti za vpenjalna orodja

Pregled prednosti:


1.    Prilagodljivost pri izpenjanju
Vpenjalni elementi BESSEY TWV28 niso le brezstopenjsko nastavljivi pri izpenjanju ampak tudi dobavljivi v 3 variantah ročajev.
2.    120 mm ali 140 mm izpenjanje
Pri BESSEY TW28 vpenjalnih elementih za varilne mize lahko izbirate med 3 variantami ročajev in 2 variantama izpenjanja
3.       Čvrsto in specialno
Venjalni elementi TWM28 imajo toplotnoobstojno, do 35° vrtljivo specialno pritisno ploščo s jeklenim sintranim vložkom. Pri varianti s pritrdilnim ročajem TW28GRS leži vreteno zunaj in tako omogoča prost dostop do delovnega območja.
4.       Idealno za ograje
Vseeno če delamo z okroglimi, ovalnimi ali kotnimi profili se Vario nastavki TW28VAD in TWVAD za mize obnesejo odlično, saj se brezstopenjsko od 60° noter do 60° zunaj prilagajajo varjencu.
5.       Vpenjala v uporabi
Zahvaljujoč vmesniku TW28A-STC kakor tudi podaljšku TW28X lahko vpenjala BESSEY z horizontalno ploščo enostavno uporabijo tudi na varilnih mizah.
6.   Uporaba strojnih vpenjal
Ali že uporabljate strojna vpenjala BESSEY in bi jih želeli uporabiti tudi za vpenjanje varjencev? Nastavek TW28HO vam omogoča enostavno pritrditev strojnih vpenjal v izvrtino varilne mize.

 
blank
custom_win_blblankcustom_win_br
2010 Copyright © Halder d.o.o.
Pravno obvestilo Pogoji poslovanja Facebook You Tube BlogSpot Linkedin
RoLAN rešitve
banner
banner
banner