blank
Halder d.o.o.
language_tab_left Slovenščina language_tab_right
Iskanje:
custom_win_tlblankcustom_win_tr
blank
Novitete
noviteta
večja slika
noviteta
večja slika
noviteta
večja slika
Horizontalno vpenjalo
Dodatno razvito horizontalno vpenjalo z dodanim naslonom, ki preprečuje napačno uporabo in ponuja celo vrsto drugih prednosti...

Podjetje Erwin Halder KG iz Achstetten-a ima kot dolgoletni proizvajalec normalij bogate izkušnje. Tako se pri njih izdelujejo izključno mehanska vpenjalna sredstva. Tudi zato sodijo horizontalna vpenjala v proizvodni program. Ti vpenjalni elementi zagotavljajo zelo visoko stopnjo natančne vpenjalne ponovljivosti. Zato so prednostna mesta uporabe horizontalnih vpenjal na strojnih mizah, paletah in vpenjalnih pripravah za posamično kakor tudi serijsko vpenjanje. Princip delovanja horizontalnega vpenjala je pri tem kar se le da enostaven: Vpenjalna čeljust je pritrjena z vrtljivim členkom in tako deluje horizontalno in vertikalno.
Horizontalno vpenjalo EH23210

Horizontalno vpenjalo EH 23210 je bilo pri Erwin Halder KG dodatno razvito. Dodan je bil naslon. Ta naslonska točka ima celo vrsto prednosti. Najpomembnejše je dejstvo, da zaradi naslona ni več možna napačna uporaba. Izdelek je privzdignjen, kar onemogoča poškodbo mize. Vpenjalno stredstvo je v tej obliki procesno gledano varno, kompaktno in se dobavlja v celoti pripravljeno (vsebuje utorni kamen, navojni drog, itd.) za vgradnjo. Za nadaljna naslonska mesta imamo razen tega na razpolago čepe, nihajne naslone itd. Tudi pri tem razmeroma enostavnem vpenjalnem stredstvu ostaja Erwin Halder KG zvest svojemu principu kvalitete. Tako so naslonske ploskve z navojnimi izvrtinami izdelana izjemno natančno. Kot material je uporabljeno kaljeno brunirano jeklo.

priloge_l
print Tiskanje strani
blank
email Pošlji prijatelju
blank
favorites Dodaj med priljubljene
blank
Kontaktirajte nas Kontaktirajte nas
blank
priloge_r
blank
custom_win_blblankcustom_win_br
2010 Copyright © Halder d.o.o.
Pravno obvestilo Pogoji poslovanja Facebook You Tube BlogSpot Linkedin
RoLAN rešitve
banner
banner